Logo Lookalinterior - Lookalike interior

Hi! Mijn naam is Denise. Wat leuk dat je terecht bent gekomen op de site van Lookalinterior. 

 

Het idee voor Lookalinterior ontstond nog niet zo lang geleden, terwijl wij aan het wachten waren op de oplevering van ons nieuwbouwhuis begon ik te struinen op Pinterest en Instagram.

Elke dag scrolde ik urenlang langs de mooiste interieurs. Ik merkte dat sommige items vaak terugkwamen: bepaalde vazen, lampen, stoelen. En vaak hing hier een flink prijskaartje aan.

 

Tijdens mijn speurtocht op webshops en in woonwinkels, zag ik steeds vaker betaalbare lookalikes voor deze prijzige (design)items.

 

In juni 2022 besloot ik een Instagram-account te starten, zodat ik deze vondsten met meer mensen kon delen. En het bleek een hit!

 

Ondertussen is er ook een Instagram-account dat zich richt op mommy’s en kids (@lookamini), zijn er mooie samenwerkingen en nu is er ook een site waar alles overzichtelijk terug te vinden is!

VERMELDINGEN
/ARTIKELEN

Het afgelopen jaar is Lookalinterior regelmatig benoemd. In de tijdschriften van Vriendin en Libelle, maar ook in het AD en in andere online publicaties. Hier ben ik ontzettend trots op. 


Samenwerken?

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een samenwerking! 

Er is veel mogelijk. Benieuwd naar alle samenwerkingsmogelijkheden of wil je graag mijn mediakit ontvangen? Stuur mij gerust een e-mail!

Eerdere samenwerkingen

Vragen/opmerkingen?

Heb je een vraag, idee, opmerking of is er een andere reden waarom je met mij in contact wil komen, stuur gerust een berichtje via Instagram of e-mail.

 

Helaas lukt het mij niet meer om op verzoek op zoek te gaan naar een budget alternatief. Er is een gelijknamige Facebookgroep waar je je verzoek kan indienen, mogelijk weet één van de leden daar een leuk alternatief.