Logo Lookalinterior - Lookalike interior

Disclaimer

  • De informatie (denk aan: materialen/afmetingen) die ik in mijn blogs vermeld, zijn gebaseerd op de informatie die ik vind op de websites waar de items die ik vergelijk te koop worden aangeboden. Ik probeer nauwkeurig te zijn in mijn beschrijvingen, maar het is mogelijk dat er typefouten of andere fouten in de informatie staan. Eveneens als onvolledige of niet actuele informatie. Ik ben niet verantwoordelijk voor enige gevolgen die kunnen voortvloeien uit het gebruik van de informatie die ik geef. Raadpleeg altijd de originele bron en controleer alle informatie voordat u aankopen doet of beslissingen neemt.
  • Het is goed om er bij stil te staan dat het ‘origineel’ in mijn blogs over budget alternatieven duurder kunnen zijn door het gebruik van duurdere/kwalitatief betere materialen en dat het ontwerpen van een item tijd en geld kost
  • Lookalinterior.nl bevat links waarmee je de website verlaat en op websites van een andere partij terecht komt. Lookalinterior heeft geen zeggenschap over de websites van derden waarnaar wordt gelinkt. Het kan dus zo zijn dat op het gebruik van deze websites  een andere privacy policy van toepassing is. Het is aan te raden om het privacybeleid en / of verklaringen van de andere websites die je bezoekt te raadplegen.
  • Op mijn site kan je affilatielinks tegen komen. Wanneer je via een van deze links iets koopt ontvang ik een kleine commissie. Het product is voor jou niet duurder maar omdat ik je vanuit mijn website doorstuur krijg ik van deze partijen een kleine percentage.
  • Indien je informatie tegenkomt die in jouw ogen niet goed, volledig of actueel is, kun je contact opnemen met info@lookalinterior.nl. Ik stel jouw commentaar en/of eventuele aanvullingen op prijs. Door jouw bijdragen kan deze website verbetert worden.