Logo Lookalinterior - Lookalike interior

Betaalbare cadeaus voor een interieur liefhebber

Het vinden van een passend cadeau is zo makkelijk nog niet. Is er een interieur liefhebber jarig? Of zoek je nog iets voor moederdag?
Ik laat je een aantal (betaalbare) cadeaus zien waar de ontvanger gegarandeerd blij mee is.

Multifunctionele interieur decoratie

Dit is zo’n leuk product! Ik kan me voorstellen dat je in eerste instantie denkt, waar kijk ik naar? De TRÄDGRÄNSEN van IKEA is wanddecoratie, maar kan ook leuk gebruikt worden om bijvoorbeeld sieraden op te leggen. Ze spelen helemaal in op de trends van nu: keramiek, beige en organisch.

Ze komen in een setje van 2 en kosten € 14,99.

betaalbare cadeautip ikea tradgransen
cadeautip hkliving kopjes servies

HKliving servies

Veel vrouwen houden ervan om verschillende soorten mokken te hebben. Om tentoon te stellen op een wandplank of open kastje, maar natuurlijk ook gewoon om koffie en thee uit te drinken. Vooral de mokken van HKliving zijn populair, ik ken niemand die deze niet leuk vind. Een cadeau waarmee je zeker goed zit.

Voor een set van 4 ben je tussen de €20-€40 euro kwijt.

HKliving verkoopt nog veel meer moois.
Zoals: borden, kommen of melk & suiker potten.
Stuk voor stuk leuk om cadeau te krijgen.

H&M HOME KERAMIEKEN ITEMS ​

Keramiek is hot. Één van mijn lieveling adresjes om betaalbare en trendy keramieken items te scoren is H&M home. De H&M komt regelmatig met nieuwe collecties en sommige items zijn al tijden populair. Ik heb er meerdere in huis en ze vervelen nog lang niet. Denk aan de donut vaas (een onwijze bestseller). Met vazen zit je altijd goed, maar ze hebben bijvoorbeeld ook prachtige schalen die je voor verschillende doeleinden kan gebruiken. Leuk om seizoensgerelateerde producten in te showen of om te gebruiken als trendy fruitschaal! Klinkt misschien een beetje gek om een fruitschaal te geven, maar geloof me, Google maar eens op fruitschaal. De meeste zijn een beetje suf, toch? Waarom een (saaie) fruitschaal kopen als je een trendy schaal in huis kan hebben om het fruit in te leggen. Grote kans dat de jarige nog geen (mooie) fruitschaal heeft en onwijs blij is met dit originele cadeau.

Op het moment is er ook een leuke set te koop met mini ‘iconische vazen’.
Voor deze set betaal je € 15,-.

Cadeautip HM vazen
Cadeautip HM Keramisch interieur
Cadeautip Blokker Kaasmesjes
Cadeautip Blokker Kaasplank

Kaasplank (pakket)

Is de jarige jop een interieur- en kaasliefhebber? Bij de Blokker hebben ze op het moment een onwijs gave collectie (City Oasis) met o.a. marmeren kaasmesjes én een bijpassend hout met marmer gecombineerde snijplank. Koop er verschillende soorten kaasjes en een goede fles wijn bij en pak het gezellig in met transparante folie. Een leuk kaartje eraan en good to go!

De marmeren kaasmessen zijn lookalikes van de duurder geprijsde H&M home kaasmessen. Deze vergelijking vind je hier.

Voor de kaasmesjes betaal je € 11,99 
Voor de snijplank betaal je € 14,99